Hermansen elcykel

Hermansen elcyklen er en unik, unisex, urban og commuter elcykel. Den fås som single speed 'Bike One' og 10-speed 'Bike Ten'. Hermansen elcyklen har et innovativt design med sit asymmetriske stel, som er kompakt, stærkt og let. Kombineret med sine 20 tommer hjul giver den en agil og manøvredygtigt køreoplevelse.

En 'Bike One' og en 'Bike Ten' Hermansen elcykel er udstyret med en intelligent, lille og let 250W bagnavsmotor. Den maksimum motorassisterede hastighed er 25 km/t i henhold til EU lovgivning for pedelec elcykler. Motoren har fire assistanceniveauer og kontrolleres fra en smartphone app.

Motoren drives af et lille flaskeformet batteri, som er placeret på sadelpinden. Batteriet har en rækkevidde på 30-40 km, og dets handy størrelse gør det let at medbringe et ekstra så rækkevidden kan fordobles til længere ture.

Innovativt stel

Designer Anders Hermansen har designet Hermansen elcyklens stel, som er cyklens innovative omdrejningspunkt. Rammen er fremstillet i ​​klassiske Reynolds stålrør af høj kvalitet, fordi han holder af stål, som er et stærkt, raffineret og præcist materiale, der har bevist sin styrke og værdi ved at opfylde de krævende kriterier for højtydende racercykelstel i årtier.

Den innovative ramme består af to asymmetriske rørforløb, der starter ved kronrørets henholdsvis øvre og nedre ende. Rørene passerer herefter hver især venstre og højre om sadelrøret og fortsætter deres vej til bagnavet. Her drejer forløbene og fortsætter til sadelrørets henholdsvis øvre og nedre ende. Horisontalt danner de to forløb tilsammen en trekantetfigur, som gør forrammen endnu stærkere end et traditionelt stel.

Co-lab

côte&ciel x Hermansen

Sammen med parisisk baserede côte&ciel præsenterer vi vores nye kollaborations elcykel, der mikser vores mærkers fælles passion for mobilitetskoncepter og rejse med stil.

Designer Anders Hermansen

Hermansen elcyklen fortæller historien om designer Anders Hermansens livslange kærlighed til cykler og cykling. Den afspejler hans karakteristiske designstil, der fusionerer konceptuel gennemsigtighed, funktionel performance og minimalistisk æstetik.

Som ledende designer for Bang & Olufsen i mere end 20 år har han haft enestående vilkår for at udforske og udvikle unikt design. Eksempler er Anders Hermansens BeoPlay V1 TV, BeoSound 5 musikafspilleren og Earset 3i -headsettet. Sidstnævnte er en årti lang B&O klassiker, der står på prøve, når det bæres af professionelle cykelryttere under løb som Tour de France og Giro d’Italia.

Cykler er en stor del af Anders Hermansens barndomsminder: ”Som barn havde jeg mange cykler. I gennemsnit havde jeg mindst ti cykler opbevaret i vores kælder. I en uendelighed skilte jeg dem, sammensatte nye kombinationer af dele og komponenter og samlede dem igen til nye konfigurationer, som jeg fandt interessante eller sjove."

Nyfortolkning

”Den motiverende men også vanskelige udfordring har været at nytænke cykelstellet, at ligesom starte forfra ved nul, men samtidig matche den klassiske diamantrammes smukke logik og styrke. Jeg har prøvet mange gange uden at opnå følelsen af at det lykkedes.

Så for nogle år tilbage, da jeg var blevet far for anden gang, tænkte jeg, at det ville være sjovt at designe en cykel til min familie. Det gav mig på en eller anden måde en ny slags gnist. Så en morgen da jeg sad og afprøvede forskellige ideer med min 3-dimensionelle håndskitseringsmetode med ståltråd, skete det pludselig på få minutter. ’Prikkerne’ blev forbundet, og jeg havde følelsen af ’ja, nu er den der!’. Fordi den asymmetriske ramme forener en streng og statisk logik med et menneskeligt, organisk udtryk på en måde, der føles helt rigtig”, forklarer Anders Hermansen.

Downloads

Hermansen elcykel Quickstart guide

Download 

Hermansen elcykel ejer manual

Download 

Hermansen elcykel elektrisk system manual

Download